szukaj

Sędziowie na MP PLWiR

Powrót do poprzedniej strony. Odpowiedz
wpisów: 369
Wiadomość dodana: wtorek 18 sierpnia 2009, 22:22
A ja mam jeszcze jedno pytanie w temacie. Czy sędziowie z Polski sędziują też za granicą u boku kolegów? Jak sprawdza się ich umiejętności? Czy tylko robią na własne widzimisie. NA ile ich oceny są pokrywalne z NRHA profesional judges?
Wyślij wiadomość Cytuj ten wpis
wpisów: 460
Wiadomość dodana: środa 19 sierpnia 2009, 02:12
kedar
orginalne zdjecie pochodzi ze strony glownej wwr, i mam nadzieje, ze autor mnie nie pozwie

Pozwać nie pozwie.... Ale zemści się okrutnie lub wykorzysta
wpisów: 502
Wiadomość dodana: niedziela 7 luty 2010, 22:17
Na stronie plwir pojawila sie lista sedziow (z mailami i telefonami). Narzekaliscie na sedziow, to teraz ich coraz mniej jest

2006 - 47
2007 - 39

W nowym dokumencie, z daty waznosci 2011 jest tylko - 15.

btw. Nie wiem jakie sa przepisy ligowe, ale jak bym byl sedzia, to raczej nie chcialbym, aby moj mail i telefon byly publicznie dostepne. Ale dzieki temu, kazdy kto sie nie zgodzi z decyzja, bedzie mogl slac zazalenia od razu do winnego Chyba ze to taki nowy system poprawy jakosci sedziowanie: jak ktorys sedzia da za bardzo odbiegajaca ocene, to na tablicy zostanie wyswietlony jego numer, aby kazdy, kto sie nie zgadza, mogl mu wyslac slowa dezaprobaty
wpisów: 460
Wiadomość dodana: niedziela 7 luty 2010, 23:12
Parę dni temu wysłaliśmy prośbę o aktualizację danych Sławka O. Tylko, że po otwarciu załącznika nadal widnieją nieaktualne dane kontaktowe Poprawienie tego zajmuje parę minut. Ciekawa jestem czy reszta kontaktów jest aktualna.
Powrót do poprzedniej strony. Odpowiedz

ogier: North Proffessional

cena: 10 000,00 zł

klacz: Klaczka APH

klacz: Poco Night Mist RR

klacz: Sweaty Chic Solano

cena: 9 000,00 zł
dzisiaj, 01:07
dzisiaj, 00:18